Oparzelnik Scaled E1574984393737
Ubój wieprzowy

Oparzelnik

Urządzenie służy do oparzania. Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej w oparzelniku panuje temperatura 62-64°C. Oparzanie świń powinno być przeprowadzone w czasie 4-5

Dowiedz się więcej...
Szczeciniarka
Ubój wieprzowy

Szczeciniarka

Maszyna służy do szczecinowania tusz wieprzowych o masie do 150kg. Tusza wieprzowa dostarczana jest do szczeciniarki z oparzelnika lub z tapczanu wyrzutowego. Po zakończeniu szczecinowania

Dowiedz się więcej...
Podest Staly Trzoda
Ubój wieprzowy

Podest stały

Podesty stałe – projektowane indywidualnie, wyposażone w umywalki, sterylizatory narzędzi i opłukiwacze. Stabilna konstrukcja na nogach z rur fi 219mm, mocowane do posadzki, balustrada zabezpieczająca

Dowiedz się więcej...
Linie Rozbiorowe Drobiu Scaled E1574984984935
Linie rozbiorowe

Linia rozbiorowa drobiu

Linia rozbioru składa się z ramy, do której przymocowane są: przenośniki rolkowe oraz przenośnik łańcuchowy z zawieszkami służącymi do zawieszania na ,,pałkach” kurczaka i ich

Dowiedz się więcej...
ZAMKNIJ MENU