Umywalki i zlewozmywaki
Umywalka kolanowa (bez wylewki) Wielkość Wartość Jednostka Długość 410 mm Szerokość 470 mm Wysokość 278 mm Masa 7 kg Umywalka rynnowa Wielkość Wartość Jednostka
Sterylizator wodny
Sterylizator przeznaczony jest do sterylizacji w gorącej wodzie noży i narzędzi do ich ostrzenia używanych w zakładach mięsnych, drobiarskich i innych. Sterylizator wykonany jest ze
Ławko-wieszak
Ławkowieszak ze stali nierdzewnej przeznaczony jest do wyposażenia szatni pracowniczej, szczególnie w zakładach spożywczych. Budowa: – siedzisko z tworzywa sztucznego, – pod siedziskiem półka na
Zestaw szatniowy zabudowany
Ergonomiczna budowa tego produktu, wykorzystuje niewielką powierzchnie pomieszczeń socjalnych, w związku z czym niewątpliwie, umożliwia superoszczędne zagospodarowanie powierzchni.
Regał na czystą odzież
Regał przeznaczony jest do szatni czystej w zakładach spożywczych. Każdy pracownik ma swoją półkę na fartuchy poskładane w kostkę. Wymiar jednej półki: 300 x 300
Zsyp na brudną odzież
Przeznaczony jest do gromadzenia brudnych ubrań sanitarnych personelu, wyprodukowany w całości ze stali nierdzewnej AISI 304. Dzięki solidnej konstrukcji, gwarantujemy długoletnią wytrzymałość i żywotność tego
Ławka
Rama ławki jest wyprodukowana ze stali nierdzewnej, dzięki czemu czemu zapewnia trwałą i higieniczną konstrukcję. Siedzisko wykonane jest z białego polietylenu. Nóżki mają możliwość regulacji.
Suszarka butów
Suszarka do butów stosowana jest w zakładach przemysłu spożywczego jako element śluzy sanitarnej. Przeznaczona jest do suszenia obuwia gumowego (szczególnie kaloszy) pracowników produkcyjnych po zakończeniu
Stół do jadalni + taborety
Solidnie spawana konstrukcja ze stali nierdzewnej, bezsprzecznie zapewnia wysoką wytrzymałość. Blat jest wykonany z deski polietylenowej. Pod blatem znajdują się ślizgi do utrzymania taboretów, dzięki
Skrytki śniadaniowe
Skrytki śniadaniowe służą do przechowywania produktów spożywczych. Wykonane ze stali nierdzewnej. Wielkość Wartość Jednostka Długość według indywidualnych ustaleń z klientem Szerokość Wysokość
Ściana higieniczna
Ściana higieniczna naścienna sterowana fotokomórką ze sterylizatorem: – umywalka z syfonem sterowana fotokomórką – sterylizator wodny – pojemnik na mydło w płynie – pojemnik na
Stanowisko mycia
Wielkość Wartość Jednostka Długość według indywidualnych ustaleń z klientem Szerokość Wysokość Masa
Urządzenie do mycia rękawic rozbiorowych
Urządzenie do mycia rękawic rozbiorowych TYP UMR-1, zapewnia maksymalną higienę. Ma zastosowanie głównie w zakładach przemysłu spożywczego. Urządzenie jest wyposażone w nowoczesne elementy, zapewniające niskie
Myjka jednoszczotkowa do obuwia
Głównym elementem myjki jest, jej korpus wykonany ze stali kwasoodpornej, w którym zabudowano pozostałe elementy urządzenia. Do ściany bocznej korpusu dospawany jest uchwyt w postaci
Myjka dwuszczotkowa do obuwia
Myjka podwójna obuwia MB-02 przeznaczona jest do mechanicznego mycia obuwia roboczego (podeszew) w zakładach przemysłu spożywczego. Głównym elementem myjki jest jej korpus wykonany ze stali
Modułowa stacja higieny
Modułowa stacja higieny: – platforma, w którą wbudowane są: -myjka dwuszczotkowa przechodnia do mycia podeszew butów, – myjka trzyszczotkowa przechodnia do mycia cholew butów, (czujnik
Myjka ręczna do butów i fartuchów
Myjka ręczna obuwia MB, przeznaczona jest do ręcznego mycia obuwia roboczego, w szczególności w zakładach przetwórstwa spożywczego i mięsnego. Umożliwia sprawne czyszczenie butów gumowych po
Przejście dezynfekcyjne
Przejście dezynfekcyjne jest elementem śluzy higienicznej w zakładach przemysłu spożywczego w związku z czym służy do dezynfekcji spodów obuwia przed wejściem na część czystą produkcji.
Mata dezynfekcyjna z kołowrotem
Mata jest przeznaczona do dezynfekcji rąk i podeszew pracowników, wchodzących na hale produkcyjna w przemyśle spożywczym. Ponadto, jest jednym z elementów śluzy sanitarnej. Służy do